Studenții și cadrele didactice ale facultății noastre sunt invitați să ia parte la deschiderea festivă a anului universitar 2019-2020 în data de 1 octombrie 2019.
Festivitatea va debuta la ora 8.30 cu Slujba Sfintei Liturghii, oficiată la capela facultății cu hramul „Sf. Teodor Studitul” și va continua, începând cu ora 10.00 cu slujba de Te Deum.
De la ora 12.00 va avea loc deschiderea anului universitar pe întreaga Universitate la Sala de jocuri sportive a Universității, situată pe malul pârâului Peța.
În data de 8-10 octombrie 2018 va avea loc Congresul național al facultăților de teologie ortodoxă din România.
Toți cei interesați de eveniment sunt invitați să ia parte la acesta.
Informații privind congresul se pot accesa aici.
De asemenea, afișul evenimentului poate fi vizualizat aici.

Structura anului universitar 2019-2020

Calendarul de finalizare a studiilor septembrie 2018

  Centrul de învățare UO   https://e.uoradea.ro/

   Calendarul de finalizare a studiilor pe anul univ. 2017-2018


  Facultatea de Teologie ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  vă invită să participaţi în data de 22 mai 2018 la Simpozionul național studențesc Unitatea Bisericii și a neamului din perspectivă teologică. Vocația națională și universală a Bisericii. Detalii privitoare la locația și programul simpozionului pot fi găsite accesând acest link.
    Sunt așteptați să participe studenți, profesori, precum și toți cei interesați! 

   Facultatea de Teologie ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  vă invită să participaţi la conferinţa internaţională:  
    RUDOLF BULTMANN ŞI PROBLEMA DEMITOLOGIZĂRII susţinută de Prof. Dr. Dr. h.c. mult Hans Schwarz 
    de la Institutul Teologic Evanghelic Luteran din cadrul Universităţii din Regensburg-Germania. Conferinţa va avea lor în data de 7 mai 2018, ora 10.00 în sala E. 210  din Clădirea nouă.
     În data de 8 mai 2018, ora 10, în aceeași locație, invitatul va vorbi despre HRISTOLOGIA LUI KARL BARTH ÎN DOGMATICA SA BISERICEASCĂ.
     Toți cei interesați sunt așteptați cu drag!

Selecție ERASMUS+ studenți martie 2018
Competiția Business Plan Challenge 2018 pentru studenți - anunț

Lista locuri parcare pentru studenți

Indicații pentru primirea locului de parcare

Anunț atribuire locuri de parcare studenți UO

Deschiderea festivă a anului universitar 2017-2018 la Facultatea de Teologie Ortodoxă „ Episcop Dr. Vasile Coman” a Universităţii din Oradea

         Comunitatea academică orădeană s-a înveșmântat în straie de sărbătoare cu prilejul începutului unui nou an universitar, 2017-2018. În această atmosferă festivă, luni 02 octombrie 2017, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei și Facultatea de Teologie Ortodoxă „ Episcop Dr. Vasile Coman” a Universităţii din Oradea şi-a reluat activitatea.
       Festivităţile prilejuite de această sărbătoare academică au început la ora 08: 00  cu săvârșirea Sfintei Liturghii  urmată de slujba de Te Deum, oficiată  în capela facultăţii cu hramul „Sfântul Teodor Studitul”, cu participarea cadrelor didactice, studenţilor și masteranzilor facultăţii şi a altor invitaţi de seamă. 

Facultatea de Teologie ortodoxă "Episcop dr. Vasile Coman" din Oradea organizează în perioada 09 - 10 noiembrie 2017 un simpozion național cu participare internațională: „Icoana ortodoxă - Epifanie a Transcendentului și mijloc de purificare într-o lume desacralizată”. Aici puteți accesa afișul evenimentului.

 La Facultatea de Teologie ortodoxă a avut loc Conferința prof. dr. HANS SCHWARZ (Universitatea Regensburg, Germania), intitulată: Contribuţia lui Martin Luther la educaţie (Martin Luthers Beitrag zur  Bildung). Puteți accesa aici afișul evenimentului precum și o serie de fotografii (accesați aici).