Manifestări științifice Teologie ortodoxă 2023

Ordinul „Sfântul Ierarh Șaguna”, decernat Preacucernicului Părinte decan al Facultății de Teologie ortodoxă din Oradea, Pr. Conf. Univ. Dr. Viorel Popa - comunicat
. Fotografii ale evenimentului pot fi accesate aici: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, 30 ian. 2023:
Festivitatea de deschidere a manifestărilor dedicate Anului Centenar al învățământului teologic ortodox academic din Oradea (1923-2023). Comunicat de presă. Afiș.

Aici se pot accesa detalii cu privire la modul în care s-a desfășurat această festivitate.

Resetare parolă pe platforma StudInfo


Locuri parcare pentru studenții UO - adresa


Festivitatea de deschidere a Anului universitar 2022-2023 la Facultatea de teologie.
 Câteva fotografii pot fi accesate aici: 1  2

Candidații care participă la sesiunea de admitere a Facultății de teologie ortodoxă iulie-septembrie 2022 sunt rugați să utilizeze modalitatea de plată ONLINE pentru înscriere. Mai multe detalii pot fi aflate aici: BT plăți online BT plăți online informații.

Examenul de finalizare a studiilor - licență și master iulie 2022


Facultatea de Teologie ortodoxă organizează în perioada 16-17 iunie 2022 Simpozionul internațional cu titlul: Rugăciunea în viața Bisericii – mijloc de comunicare si comuniune a omului cu Dumnezeu
și Treimea Sfintilor Isihasti: Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama, Paisie de la Neamt. Importanta lor in viata Bisericii Ortodoxe. Accesând aceste linkuri pot fi aflate detalii cu privire la programul simpozionului, comunicatul de presă și afișul acestuia. 

Facultatea de Teologie ortodoxă a organizat în perioada 25-26 mai 2022 un simpozion internațional denumit Pastorație, istorie și tradiție bisericească într-o lume puternic secularizată. Mai multe detalii puteți afla aici. De asemenea, screen-printuri de la evenimentul online: 1  2

Facultatea de Teologie ortodoxă vă invită 
să participați la prelegerile susținute de teologul catolic Prof. Piotr Kopiec, de la Universitatea Catolică „Ioan Paul al II-lea”, din Lublin, care va conferenția la facultatea noastră luni, 23 mai și marți 24 mai 2022. Afișul și programul evenimentelor pot fi accesate aici. 

Facultatea de Teologie ortodoxă a organizat un Dialog despre adevăr și credință între studenții, masteranzii, doctoranzii și profesorii săi și cei din Universitatea din Oradea și scriitorul Mihail Neamțu.
Afișul manifestării științifice, care a avut loc în data de 13 aprilie 2022 poate fi accesat aici.
Înregistrarea completă a conferinței și a dialogului dintre scriitor și cei prezenți în sală poate fi vizionată complet aici: Partea întâi Mihai Neamțu.    Partea a doua Mihai Neamțu - Teologie ortodoxă. 

Plata taxe cu cardul studinfo - ghid


Plăți online taxe studenți


Prăznuirea Sfinților Trei ierarhi - 30 ianuarie 2022


Ghid studenți. Chestionare evaluare activitate didactică


Afiș Workshop
, Relevanța Sfintei Scripturi în preocupările tinerilor, 12 nov. 2021, ora 9, online
Comunicat workshop, vineri, 12 nov. 2021

Informații privitoare la începutul anului universitar 2021-2022


Afiș Simpozion studențesc 06.09.2021


Comunicat presă Simpozion studențesc 06.09.2021

Simpozion internațional 8-9 iunie 2021
Afiș simpozion
În contextul proclamării anului 2021, ca Anul omagial al pastorației românilor din afara României și Anul comemorativ al celor adormiți în Domnul; valoarea liturgică și culturală a cimitirelor” în Patriarhia Română, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, Facultatea de Teologie Ortodoxă ,, Episcop Dr. Vasile Coman”, din cadrul Universității din Oradea, a organizat în perioada 08-09 iunie 2021, Simpozionul internațional cu tema Pastorație și misiune în diaspora românească – provocări și perspective. Grija Bisericii Ortodoxe pentru cei răposați, reflectată în Ierurgiile consacrate. Mai multe detalii puteți găsi 
accesând acest link. De asemenea, aici poate fi citit Comunicatul de presă și pot fi văzute imagini de la evenimentul online: imagine 1 și imagine 2

Manifestări științifice 2021


Activitățile de cercetare științifică pe anul 2020 pot fi accesate aici.


      Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” a organizat în perioada 10-11 octombrie 2019, Simpozionul naţional cu tema: Patriarhii Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu – teologi cărturari în ogorul Bisericii neamului românesc. Afișul evenimentului se poate accesa aici. 
 

     Facultatea noastră a găzduit în perioada 28-29 mai 2019 SIMPOZIONUL NAŢIONAL intitulat: Satul românesc – spațiu al eternizării. Preotul – factor de resacralizare al neamului. Afișul evenimentului poate fi accesat aici. De asemenea, mai multe detalii pot fi aflate accesând următorul link: Satul românesc - comunicat de presă.

     Conferință internațională 

    Facultatea noastră a găzduit în perioada 7-8 mai 2019 două prelegeri pe tema Providenței divine susținute de Prof. univ. dr. h.c. Hans Schwarz (Universitatea din Regensburg, Germania). Pentru mai multe detalii puteți accesa acest document.