CURSURI DE GREACĂ VECHE ȘI LATINĂ ONLINE!

Cursuri de greacă veche și latină, de înaltă ținută științifică, cu aplicații pe texte biblice și patristice, cu elemente de cultură și civilizație greacă, latină și creștină (istoria dogmei, termeni teologici și filozofici, etimologii, exegeză și hermeneutică). Cursurile vor fi ținute online, pe platforma Zoom. Contact: Dionisie Constantin Pîrvuloiu, dr. în filologie clasică și teologie, 0746868572 (preferabil pe whatsapp), Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Centrul de învățare UO   https://e.uoradea.ro/

  Facultatea de Teologie ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  vă invită să participaţi în data de 22 mai 2018 la Simpozionul național studențesc Unitatea Bisericii și a neamului din perspectivă teologică. Vocația națională și universală a Bisericii. Detalii privitoare la locația și programul simpozionului pot fi găsite accesând acest link.
    Sunt așteptați să participe studenți, profesori, precum și toți cei interesați! 

 Facultatea de Teologie ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  vă invită să participaţi la conferinţa internaţională:  
    RUDOLF BULTMANN ŞI PROBLEMA DEMITOLOGIZĂRII susţinută de Prof. Dr. Dr. h.c. mult Hans Schwarz 
    de la Institutul Teologic Evanghelic Luteran din cadrul Universităţii din Regensburg-Germania. Conferinţa va avea lor în data de 7 mai 2018, ora 10.00 în sala E. 210  din Clădirea nouă.
     În data de 8 mai 2018, ora 10, în aceeași locație, invitatul va vorbi despre HRISTOLOGIA LUI KARL BARTH ÎN DOGMATICA SA BISERICEASCĂ.
     Toți cei interesați sunt așteptați cu drag!